SIBA-seminar 11. april 2019

 

SIBA-forum66

«Digitalisering og sikkerhet i BA-bransjen» var temaet for SIBA-seminaret på Gardermoen 11. april 2019. Dette var det åttende seminaret siden oppstarten av SIBA i 2014. Seminaret samlet 25 deltakere fra ulike aktører i BA-næringen.

Utgangspunktet for seminaret var en kartlegging av status, utfordringer og muligheter knyttet til digitalisering og sikkerhet i BA-næringen, som ble gjennomført blant medlemsbedriftene i SIBA høsten 2018.

Resultatet fra denne kartleggingen ble presentert innledningsvis. Videre ble det holdt innlegg ved byggherrer (Statnett), entreprenører (Backe Entreprenør) og prosjekterende (Rambøll) som presenterte eksempler på ulike digitale løsninger. I etterkant av presentasjonene var det lagt opp til gruppediskusjoner der deltagerne fikk mulighet til å dele sine erfaringer.

Program, presentasjoner og oversikt over tidligere seminarer finnes her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s