SIBA-seminar 6. juni 2018

SIBA-seminar 6.6.18Onsdag, den 6. juni 2018, ble et SIBA-seminar med tema: «Sikkerhetskompetanse hos ulike aktører i BA-prosjekter» arrangert. Dette var det syvende SIBA-seminaret totalt, men det første i regi av SIBA-forum, som er en videreføring av SIBA-prosjektet.

På seminaret ble det holdt innlegg om verneombudsrollen (RVO), verneombudsordningen (FaFo), fagarbeiderens kompetanse og arenaer for læring (SINTEF), og om sikkerhetskompetanse og risikoforståelse hos funksjonærer og prosjekterende (Skanska). I etterkant av presentasjonene var det lagt opp til gruppediskusjoner der deltagerne fikk mulighet til å dele sine erfaringer.

Program, presentasjoner og oversikt over tidligere seminarer finnes her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s