SIBA-seminar 6. april 2017

SIBA-seminar 06.04.17

Vårens SIBA-seminar ble arrangert på Gardermoen 6. april 2017. Tilsammen 24 personer deltok på seminaret som omhandlet temaet «Bedre samhandling om sikkerhet i BA-prosjekter».

Samhandling om sikkerhet ble belyst fra ulike ståsteder, både fra de prosjekterende, byggherrene, entreprenørene og fra de regionale verneombudene (RVO). I tillegg delte Bjørn Erik Lie fra LINK arkitektur noen erfaringer fra SamBIM-prosjektet: Bedre samhandling i byggeprosessen med BIM (BygningsInformasjonsModellering). På slutten av seminaret ble temaet diskutert i mindre grupper, der deltagerne representerte ulike roller i byggeprosessen. Prosjektgruppen takker for stort engasjement og nyttige tilbakemeldinger til det videre arbeidet med temaet bedre samhandling om sikkerhet i BA-prosjekter.

Program, presentasjoner og oversikt over tidligere seminarer finnes her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s