SIBA-seminar 10. oktober 2016

Risikostyring.jpgMandag, den 10. oktober 2016 ble årets SIBA-seminar avholdt. Temaet på dette seminaret var Risikostyring i BA-prosjekter. I tillegg til presentasjon fra prosjektgruppen om risikostyring basert på et kommende notat, fikk også deltagerne en mulighet til å presentere egne erfaringer. Både byggherrene, entreprenørene og rådgiverne/arkitektene delte sine erfaringer og disse ble utgangspunkt for mange gode diskusjoner på tvers av aktørene. Prosjektgruppen fikk nyttige tilbakemeldinger til ferdigstilling av notatet om risikostyring i BA-prosjektet, og som da vil bli gjort tilgjengelig på prosjektwebben.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s